Om

Sagas senaste singel ”Vill du” handlar om hur riktiga vänner alltid finns där för varann i livets alla äventyr och utmaningar. Eller som Saga själv uttrycker saken, ”Vill du” (så kommer jag). För självklart är den godhjärtade vikingabruden Saga alltid redo att ta strid för en vän!

Saga (Johanna Stribrant) är en sköldmö som tack vare en vidunderlig tidsportal förts från vikingatiden hit till denna fantastiska, storslagna och ibland obegripliga värld. Med hjälp av dagens professionella studiofolk har dåtidens och nutidens musik fått stråla samman till något helt nytt, vilket skapat ett smått unikt sound.

Vil”l du förmedlar känslor av hopp, förväntan, mod, kärlek, styrka, och kämpaglöd. Muntert men bestämt samspelar marschtrummor med lekfulla flöjter i vad som kort och gott skulle kunna beskrivas som ’en vänskapens hyllningssång’.

Följ med Saga ut på seglats, för nu väntar nya äventyr!

Vill du så kommer jag, strider i vänners lag
Ut på öppna vatten seglar vi ibland
Redo för stora slag – vågar du så vågar jag!
Mitt i mörka natten tar vi oss i land

Text

Tiden är inne, spänningen är stor
(Tar farväl av syster och bror!)
Full av förväntan, ska jag ge mig av
(Över land och böljande hav!)

Inom mig, i min fantasi
En valkyria svävar förbi…

Vill du, så kommer jag
Strider i vänners lag
Ut på öppna vatten
Seglar vi ibland

Redo för stora slag
Vågar du, så, vågar jag!
Mitt i mörka natten
Tar vi oss iland

Timman är slagen, vi ska ut på jakt
(Du är grym, det vill vi ha sagt!)
Kärlek och styrka, tar oss dit vi vill
(Vassen bugar, När vi lägger till!)

Inom mig, i min fantasi
En valkyria svävar förbi…

Vill du, så kommer jag
Strider i vänners lag
Ut på öppna vatten
Seglar vi ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *