Om

Sagas äventyr i vår värld fortsätter. Detta vill hon fira stort med sina nyfunna vänner, och därför bjuder hon nu in till en hejdundrande fest! Det är raggare av alla sorter, jänkare, Volvos och EPA-traktorer, men också dom som älskar naturen och djuren och musiken. Det är bilar och hästar, dans och musik, alla är där. Precis som sig bör på En riktig vikings fest!

Saga (Johanna Stribrant) är en sköldmö som tack vare en vidunderlig tidsportal förts från vikingatiden hit till denna fantastiska, storslagna och ibland obegripliga värld. Med hjälp av dagens professionella studiofolk har dåtidens och nutidens musik fått stråla samman till något helt nytt, vilket skapat ett smått unikt sound.

Och just denna kväll ljuder sången och skratten över hela byn. Ströget går, och dunket från bilarna får fönsterrutorna att skallra. Människor börjar förväntansfullt samlas i parken. Det är i detta scenario som Saga målmedvetet greppar ratten och kastar sig rakt ut i glädjeyran i natten!

”Mången gäst gillar jag bäst, välkommen med bilen eller häst till En riktig vikings fest!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *