Om

I ”Julen är här Igen” bekantar sig sköldmön SAGA (som kommit till vår värld via en vidunderlig tidsportal) med vår förmodligen allra mest stämningsfulla högtid- Julen.

På Sagas vandring genom ett snötäckt och fridfullt landskap i norr, väcks en önskan och längtan efter en varm, ljus och kärleksfull värld. Tankar som föder hopp om fred, gemenskap och frihet. För trots att hela tusen år passerat sedan Sagas egna tid så inser hon att det hänt alldeles för lite på vissa fronter sedan vikingatiden och att hårda, omänskliga strider förekommer än idag.

”Julen är här igen” ger med sina magiska, vita och gnistrande kulisser en förtröstan om att hopp och framtidstro kan få liv, att vi måste värna om det goda och medmänskliga och att vi kan sprida ljus i mörkret. Vi kan alla göra någon form av skillnad och bygga broar som för människor samman.

”Jag drömmer om ett eld upphör, där fiende blir vän
Att vi bryr oss om varandra, nu när julen är här igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *