Om

Vad har en gammal rockräv och en tidsresande vikingatjej egentligen gemensamt?

Peter Jezewski blev känd för det svenska folket som medlem i det kultförklarade bandet The Boppers. Med stora hits som Come On And Dance och Do That Boppin Jive nådde de stora framgångar både i Europa och Asien.
Numera ligger Peters största fokus på 1950/60-talsshowen Be Bop A Luba som turnerar runt i hela Sverige.
Peter är även aktuell i en ny föreställning som sattes upp hösten 2016/ våren 2017 – ”Rocken tog mitt liv”.

Saga (Johanna Stribrant) är en artist som är en vikingatjej, en så kallad sköldmö, på vift i våran värld. Tack vare en vidunderlig tidsportal fördes hon från vikingatiden till denna fantastiska, storslagna och ibland obegripliga värld. Tillsammans med de studioträlar som hon träffat här så har hon låtit sin och denna tids musik få stråla samman till något helt nytt. Tydligen har musiken också spridit sig, och har redan spelats över en halv miljon gånger.

Bara vägen och jag

När Saga via tidsportalen hamnar i våran värld förvandlas även hennes häst hon rider på till en Ford Mustang. Plötsligt befinner sig Saga i en amerikansk muskelbil med flera hundra hästkrafter. Hon fascineras av farten och förälskar sig i friheten den ger – att bara vara fri med vägen.
Ju mer Saga befinner sig i våran tid, desto mer blir hon också indragen i bilkulturen och hon lär känna en av de stora musikaliska representanterna i den världen – Peter Jezewski.
Dom får en gemensam connection med känslan av att befinna sig fri på vägen med sin bil. Den känslan ville dom förmedla tillsammans i en låt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *